K-Clique
Kitta Move
[Pre-Chorus: Tuju]
Sekarang K-Clique buat move-ey
Please be real now prove-ey
Satu-satu peluru kita move-ey
Run the city with the groovy ey-yuh-ey-yuh

[Chorus: Tuju]
Ohh buat sampai boleh (buat sampai boleh!)
Tak kira apa letih (woo!)
Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi
Ohh buat sampai boleh (buat sampai boleh!)
Tak kira apa letih
Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi

[Verse 1: NastyNas]
Ramai mengaku raja tapi kota aku punya
Hidup di dalam rimba aku emas yang lain gangsa
Sebab aku lain belang, bilang helang boleh terbang
Bilang rimau jangan bimbang, bilang musang boleh menang
Gerak kerja dalam diam, depan senyum belakang tikam
Kurang faham kena baham
Semalam salam sekarang terkam
Ini carta jadi fakta, ini street bars naik takhta
Dulu jajah, sekarang mana
Dulu arah sekarang cuba
[Verse 2: Noki]
Ramai kena angin taufan
Karya kami dah ke depan
Tersebar luas ke hadapan
Ku Tidak ambil port tu rintangan
Tapi, mereka c*ma tahu berkata
Kesalahan Keburukan orang dengan sengaja
Bukan teguran itu di kira sebagai tembakan
Clique ini jarang jarang makan sindiran

[Verse 3: FareedPF]
Berapa sindiran, aku singkirkan
Onsen Jepun semalam, sengaja layan bosan
In Bangkok, we trade stock
In the hood, we split bread
Give to live 4 impact
In the club? Play Hip-Hop
I told you; Me and my Clique focus to the top
Now, who you dealing with?
Which bag would you cop now?
Yo, get low, get low
You a pro? Vaffanculo

[Verse 4: Tuju]
Wow, ada yang cuba mengejar bintang
Ego melangit, tu pembawaan kurang senang
K All-Star on the move
Berapa kali kira kita kira kita move
Tiba masa kita move, ambil peluru
Setahun impaknya tiap penjuru
Aku masih berlagu, mengatur langkah ku
Tinggalkan ku satu peluru
[Chorus: Tuju]
Ohh buat sampai boleh (buat sampai boleh!)
Tak kira apa letih (woo!)
Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi
Buat sampai boleh (buat sampai boleh!)
Tak kira apa letih
Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi

[Verse 5: GNello]
Ramai yang fake, muka syiling
Jangan nak test, dalam ku punya ring
Jangan nak flex, tak setanding
Ramai nak bite, tiada taring
Game dalam game ni, aku master dalam plan tu
Takkan boleh rank ku punya gang G
We keep it GSTA dalam rank mu
Oh wow? Komando dalam rap, lepas das on target
Dah lambat nak combat, nuclear K-Clique initiate

[Verse 6: Somean]
Lineup ku semua gila killer macam Wu-Tang!
Bars full force we going full tank!
Yeah for real we do it real macam G thang
Conquer semua hood running with my gang gang
But eh wait what? (What?)
Tiada siapa buat jangan sampai aku buat
And now what? Jalan tiada stop
Masih nak rock at the top do it sampai meletop
[Verse 7: K-Deaf]
Ini K versi devil level lain flame
Psychopath minda killer dalam ni game
Tembakan snipe hit ke degupan jantung
Murder case? Nah ku terpaksa pancung
Tak cukup pancung bak sini ku bagi punch (line)
Baris gerilla bars ready tuk launch (time)
Apa level lu nak cut me?
Jangan cerita kongsi kalau belum certified G

[Verse 8: MK]
Hmmmm seratus peratus fakta
Kami buat perubahan sampai mimpi jadi nyata
Kerat tenaga dan usaha ini semua untuk keluarga
Alhamdulillah angka sekarang berlipat kali ganda
Mereka lupa, ukur kemampuan ku suka suka
Mata naik merah mereka mula bermuka muka
Sumpah setiap peluang yang sampai aku sapu rata
All the way up sampai nama jadi sejarah

[Pre-Chorus: Tuju]
Sekarang K-Clique buat move-ey
Please be real now prove-ey
Satu-satu peluru kita move-ey
Run the city with the groovy ey-yuh-ey-yuh

[Chorus: Tuju]
Ohh buat sampai boleh (buat sampai boleh!)
Tak kira apa letih (woo!)
Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi
Ohh buat sampai boleh (buat sampai boleh!)
Tak kira apa letih
Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi